Αρχική Agenda Λαμία: Η αξέχαστη «Πολυάννα» των παιδικών μας χρόνων από τη θεατρική ομάδα...

Λαμία: Η αξέχαστη «Πολυάννα» των παιδικών μας χρόνων από τη θεατρική ομάδα ΠΡΟΒΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Παιδική θεατρική παράσταση από την «ΠΡΟΒΑ».

 

Η θεατρική ομάδα «ΠΡΟΒΑ» παρουσιάζει την παιδική παράσταση » Πολυάννα » (το παιχνίδι της χαράς) της Ελεανόρ Πόρτερ σε δύο συνεχόμενες παραστάσεις μέσα στον Ιανουάριο, Σάββατο 12 και  Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, και ώρα 18:00 στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η Πολυάννα, ένα μικρό ορφανό κορίτσι, πάει να ζήσει με την ιδιότροπη και σκληρή θεία της … παρ’ όλες τις αντιξοότητες της ζωής της, βλέπει τους ανθρώπους γύρω της καλοπροαίρετα και τους αγαπά …καταφέρνοντας έτσι με την καλή της διάθεση, να γίνει  πηγή χαράς και αισιοδοξίας για όλους! Το μυστικό της είναι ένα παιχνίδι που της είχε μάθει ο πατέρας της, το παιχνίδι της χαράς!

Το μυθιστόρημα της Ελεανόρ Πόρτερ, αγαπήθηκε πολύ από τα παιδιά  και σαν κύριο μήνυμα έχει το να μπορούμε να βλέπουμε σε ότι μας συμβαίνει ,ακόμη και στα πιο δύσκολα της ζωής μας , την θετική πλευρά των πραγμάτων και να χαιρόμαστε!

 

Σκηνοθεσία : Μαρία Παλιούρα

Φωτισμοί: Αλέξης Τριανταφύλλου

Κοστούμια: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ(βεστιάριο) ,ΠΡΟΒΑ

Σκηνικά : ΑΠΟΘΗΚΗ -ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ

Επεξεργασία φωτογραφίας , σχεδιασμός αφίσας: Γιώργος Καρδάκος

Λήψη φωτογραφίας αφίσας : Εύη Κοκκίνου

Ηχογράφηση: Locomotive sound studio

Παραγωγή παράστασης: ΠΡΟΒΑ

Παίζουν: Αθηνά Αναγνωστοπούλου, Φωτεινή Βασιλαγόρη, Αποστόλης Ζωγράφος, Γεωργία Θωμαδάκη, Γιώργος Καρδάκος, Αθανασία Κολοκύθα, Χρήστος Κουτσάκης, Βίλλυ Κωνσταντοπούλου, Εύη  Μελισσού, Ζωή Ντάλλα, Θανάσης Παρασχάκης, Γιώργος Πατακιάς, Χρήστος Πατακιάς, Δανάη Πετροπούλου, Ηλέκτρα Τσίπρα, Ιωάννα Χαραλαμποπούλου.

Γενική είσοδος 5 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6979633722

Έσοδα θα δοθούν στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.