Αρχική Μουσική Η επιστροφή του Michael Buble

Η επιστροφή του Michael Buble

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Tο όγδοο άλμπουμ του “Love” όπου καθρεφτίζει συναισθήματα και σκέψεις βγαλμένα μέσα απ αυτή την δύσκολη φάση της ζωής του.

Ιδού μια καλή είδηση από τον καλλιτεχνικό χώρο που δεν είναι αμιγώς καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Μετά από δυο χρόνια πλήρους απουσίας από τα πράγματα, λόγω του καρκίνου που χτύπησε τον μικρό του γιο, ο Michael Buble επιστρέφει δριμύτερος με το όγδοο άλμπουμ του “Love” όπου καθρεφτίζει συναισθήματα και σκέψεις βγαλμένα μέσα απ αυτή την δύσκολη φάση της ζωής του.

«Είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δε θα γυρνούσα στο τραγούδι. Η μόνη μου έγνοια ήταν η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Παράλληλα όμως είδα πόση αγάπη και ανθρωπιά υπήρχε εκεί έξω από όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάναμε. Έτσι λοιπόν, καθώς επαναπροσδιόριζα τι ήταν σημαντικό για μένα, ένιωσα την υποχρέωση να εκφράσω όλα αυτά τα συναισθήματα που με κυρίευαν. Έχω πια πολλές ιστορίες να πω και είναι σε όλα τα τραγούδια αυτού του δίσκου. Είμαι πραγματικά ευλογημένος που έχω την δυνατότητα να τα μοιράζομαι μαζί σας».

O απόλυτος “crooner” του σήμερα που από τα πρώτα χρόνια του 2000 κατάφερε να φτιάξει δικό του κοινό σε παγκόσμια κλίμακα, κινούμενος μεταξύ τζαζ και American song book, επιστρέφει με ένα δίσκο που εκτός από κλασσικά τραγούδια (My Funny Valentine, La Vie En Rose κλπ) περιέχει συνεργασίες με νέους σταρ όπως ο Charlie Puth αλλά και δικές του προσωπικές στιγμές όπως το Forever Now που το έγραψε ο ίδιος για την μεγαλύτερη αγάπη του που είναι τα παιδιά του.