Αρχική Μουσική Είδα... ΛΑΜΙΑ:Τραγουδήσαμε με τον Παυλίδη και την παρέα του στη «Χώρα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΜΙΑ:Τραγουδήσαμε με τον Παυλίδη και την παρέα του στη «Χώρα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι φωτογραφίες που «τραβήξαμε» από το live του Παυλίδη το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018 στον τόπο τεχνών Χώρα στα Λελέικα Υπάτης δεν θα μπορούσαν παρά να είναι ασπρόμαυρες!

Ένα  live με τον Παυλίδη επί σκηνής να διασκευάζει με ιδιαίτερο τρόπο τα δικά του τραγούδια σε ένα project δουλεμένο τον τελευταίο καιρό μαζί με τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τις λούπες και τον Αλέκο Βουλγαράκη στην ηλεκτρική κιθάρα.

Μια άλλη προσέγγιση στα τραγούδια του Παύλου από όλη τη μουσική του πορεία και με ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο με αρκετά κομμάτια του που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να ακούσουμε στις συναυλίες του, καθώς η επιλογή τους ταιριάζει απόλυτα με την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου project.

Αξέχαστοι στίχοι και μελωδίες τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του, φτάνοντας έως και τον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 με τον τίτλο «Μια Πυρκαγιά σ’ ένα σπιρτόκουτο».

Στον τόπο τεχνών Χώρα έχουν προγραμματίσει πολλές εκδηλώσεις για τις μέρες των γιορτών, με το καθιερωμένο Ρεβεγιόν Παραμονή Χριστουγέννων, το κρητικό γλέντι με τη Μαρία Λούκα το μεσημέρι στις 26 Δεκεμβρίου με είσοδο ελεύθερη και στις 29 Δεκεμβρίου συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη. Βεβαίως με το νέο έτος θα ανακοινωθούν και άλλες εκδηλώσεις