Αρχική Μουσική Κυκλοφορίες Νέο τραγούδι από τη Sade, την τραγουδίστρια που έγινε σύμβολο του αισθησιασμού

Νέο τραγούδι από τη Sade, την τραγουδίστρια που έγινε σύμβολο του αισθησιασμού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ήταν τόσο αισθησιακή η παρουσία της Βρετανονιγηριανής τραγουδοποιού Helen Folasande Adu, ώστε οι περισσότεροι εκεί στο γύρισμα των 1980s προς τα 1990s ξέχασαν ότι Sade λεγόταν το συγκρότημά της και όχι η ίδια.

Εν τέλει έδρασε κι εκείνη ως σόλο παρουσία, μέχρι πρότινος όμως είχε μάλλον εξαφανιστεί από τα μουσικά πράγματα, αφού είχε να φανεί δισκογραφικά από το Soldier Of Love του 2010 (Βρετανία #4, Η.Π.Α. #1, Αυστραλία #4, Γαλλία #1, Καναδάς #1, Γερμανία #2, Ιαπωνία #13, αλλά και Ελλάδα #1).

Το τελευταίο ωστόσο διάστημα η Sade είναι και πάλι ενεργή και αυτές τις μέρες την είδαμε να δημοσιεύει και καινούριο τραγούδι: λέγεται “The Big Unknown” και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το “The Big Unknown” προέρχεται από το soundtrack της νέας ταινίας του Steve McQueen Widows, η οποία αναμένεται να βγει στα αμερικάνικα σινεμά στις 16 Νοεμβρίου. Την ίδια μέρα θα βγει και η ψηφιακή έκδοση του score (το οποίο υπογράφει ο Hans Zimmer), που θα διατεθεί κατόπιν και σε φυσικό format από τη Milan Records στις 30 Νοεμβρίου (CD, οι φίλοι του βινυλίου θα πρέπει να περιμένουν ως τις 28 Δεκεμβρίου).