Αρχική Μουσική Κυκλοφορίες Οι Beach House είναι Μεθυσμένοι στο Λος Άντζελες

Οι Beach House είναι Μεθυσμένοι στο Λος Άντζελες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δείτε ένα νέο βιντεοκλίπ, αλλά ακούστε και ένα επίσημο remix στο “Black Car”

Με το φετινό τους άλμπουμ 7, οι Beach House καθησύχασαν όσους είχαν αρχίσει να ανησυχούν για το πού οδεύουν και επανήλθαν θριαμβευτικά στο top-20 τόσο της πατρίδας Αμερικής (#20), όσο και της Βρετανίας (#16).

Συνεχίζοντας το σχετικό promo, λοιπόν, έδωσαν αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα αρκετά φεύγα βιντεοκλίπ φτιαγμένο από τους Sonic Boom & Nuno Jardim για το τραγούδι “Drunk In LA”, το οποίο μπορείτε να δείτε στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο.

Καθώς όμως ετοιμάζονται και για μερικές συναυλίες στη Βρετανία, βρήκαν καλή ιδέα να δημοσιεύσουν και ένα επίσημο remix του Sonic Boom στο “Black Car”, ένα ακόμα από τα τραγούδια του 7: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Οι ενημερωμένοι φίλοι των εναλλακτικών ήχων γνωρίζουν βέβαια ότι πίσω από το ψευδώνυμο Sonic Boom βρίσκεται ο Άγγλος μουσικός και παραγωγός Peter Kember, ιδρυτικό μέλος των επιδραστικών Spacemen 3, αλλά και (συμ)παραγωγός των Beach House στο 7.

«Περάσαμε τόσο ωραία δουλεύοντας μαζί του», δήλωσαν η Victoria Legrand με τον Alex Scally, «και ποτέ δεν είχαμε κάποιο remix σε τραγούδι μας, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα είναι cool αν έφτιαχνε κάτι ο Peter. Μας άρεσε ιδιαίτερα η δουλειά του στο “Black Car”, γιατί σχεδόν το νιώσαμε να γίνεται ένα άλλο κομμάτι».