Αρχική Μουσική Είδα... Λαμία: Μια πόλη πολύ….ΡΟΚ και Μέταλ!!! Όλα όσα είδαμε τη 2η μέρα...

Λαμία: Μια πόλη πολύ….ΡΟΚ και Μέταλ!!! Όλα όσα είδαμε τη 2η μέρα του LamiaMusicFest (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όσοι βρέθηκαν στο κέντρο της Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής 09 Σεπτεμβρίου 2018 θα άκουσαν ήχους από ροκ και μέταλ συγκροτήματα που εντυπωσίασαν τον κόσμο στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο στα πλαίσια του 1ου LamiaMusicFest

Ο Δήμος Λαμιέων σε μία προσπάθεια να προβάλλει και να αναδείξει τη δουλειά των τοπικών μουσικών σχημάτων της Rock και της Metal σκηνής, διοργανώνει το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Λαμίας, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας το διήμερο 8-9/9/2018!

Τι είδαμε και ακούσαμε την πρώτη μέρα

Η δεύτερη μέρα ήταν αφιερωμένη στο Rock και πρώτοι ανέβηκαν επί σκηνής οι JUNKHEADS, οι οποίοι κινούνται στο χώρο του grunge.

Ακολούθησαν οι METHOD OF 3, μπάντα που έχει στο palmares της live συναυλίες εντός και εκτός Λαμίας και συνεργασίες επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως ο Joe Lynn Turner, οι Blues Wire, o Γιώργος Γάκης κ.α.

Το φεστιβάλ έκλεισε με τους La Banda, μία μπάντα που προέρχεται από τα θρυλικά La Moya, οι οποίοι μετρούν 8 χρόνια παρουσίας στα rock δρώμενα της πόλης.

Οι live εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται από ενέργεια και φρεσκάδα, ενώ αρέσκονται στο να συνεργάζονται με φίλους μουσικούς εντός και εκτός Λαμίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε φάση σύνθεσης των πρώτων κομματιών τους.

Το MAG24 βρέθηκε στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο και μοιραζόμαστε μαζί σας όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή!