Αρχική Agenda Στυλίδα: Γιάννης Ζουγανέλης και Βλαδίμηρος Κυριακίδης έρχονται στην πόλη ως ένα «Παράξενο...

Στυλίδα: Γιάννης Ζουγανέλης και Βλαδίμηρος Κυριακίδης έρχονται στην πόλη ως ένα «Παράξενο Ζευγάρι»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το αστείο, τρυφερό και συγκινητικό έργο του Σάιμον «Παράξενο Ζευγάρι», σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, μετά την μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα τώρα σε όλη την Ελλάδα και στη Στυλίδα , την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», Στυλίδα

Στο υπέροχο αυτό έργο, το τόσο κωμικό και ανατρεπτικό, πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί : Βάσω Γουλιελμάκη, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Χαζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ερμόλαος Ματθαίου.

Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του.

Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Όσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του του Φέλιξ που είναι καιοικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου.

 Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων, έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

Τα υπόλοιπα… επί σκηνής

 

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Κυριακού

ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΑΦΟΙ ΤΑΓΑΡΗ

Προπώληση εισιτηρίων:  Δημαρχείο Στυλίδας, SEVEN SPOT  & VIVA.GR

«Παράξενο Ζευγάρι»
Τετάρτη 8 Αυγούστου
Ώρα  έναρξης : 9.30 μμ
Ανοιχτό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», Στυλίδα