Αρχική Μουσική «Lady Death» από τους Tribulation, που σύντομα έρχονται στην Ελλάδα

«Lady Death» από τους Tribulation, που σύντομα έρχονται στην Ελλάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δείτε ένα καινούριο βιντεοκλίπ

Παρότι μας συστήθηκαν ως παραδοσιακοί θιασώτες του σουηδικού death metal ήχου με το ντεμπούτο τους The Horror (2009), οι Tribulation εξελίχθηκαν γοργά προς την κατεύθυνση ενός πλούσιου σε αναφορές στυλ, που μπολιάζει τις ακραίες καταβολές τους με παραδοσιακό heavy metal, goth rock, ακόμα και ψυχεδέλεια.

Σύντομα, αναμένουμε να δούμε τη μπάντα και στην Ελλάδα, αφού έρχονται ως special guests στη Winter’s Gate περιοδεία των Insomnium, με τους οποίους και θα εμφανιστούν στις 24 Μαρτίου του 2018 στη Θεσσαλονίκη (Principal) και ανήμερα 25ης Μαρτίου στην Αθήνα (Piraeus 117 Academy).

Το νέο τους άλμπουμ έρχεται στο μεταξύ στις 26 Ιανουαρίου και στα πλαίσια του σχετικού promo δόθηκε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο τραγούδι «Lady Death» -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το «Lady Death» συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ Down Below, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Century Media. Πέρα από τη στάνταρ εκδοχή του, θα υπάρξει και βινυλιακή deluxe έκδοση σε 180 γραμμάρια σε μαύρο, λευκό, λιλά, χρυσό, ασημένιο, διάφανο κόκκινο, διάφανο κίτρινο, σκούρο πράσινο και πετρόλ χρώμα, αλλά και CD deluxe έκδοση με bonus track.