Αρχική Μουσική Beyonce – H πιο πλούσια τραγουδίστρια για το 2017

Beyonce – H πιο πλούσια τραγουδίστρια για το 2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεπέρασε Αντέλ και Τέιλορ Σουίφτ

Η Beyonce με το άλμπουμ «Lemonade» και μια επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία έφτασε στην κορυφή της ετήσιας λίστας του περιοδικού Forbes με τις πιο πλούσιες καλλιτέχνιδες της μουσικής βιομηχανίας για το 2017, παίρνοντας τον τίτλο από την Αντέλ και την Τέιλορ Σουίφτ.

Η «Βασίλισσα» έβγαλε 105 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις του δίσκου και από την περιοδεία της «Formation», σύμφωνα με το Forbes, ενώ οι απολαβές τις ενισχύθηκαν και από τη συλλογή μόδας Ivy Park, αλλά και άλλες επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Η Αντέλ ήρθε στη δεύτερη θέση με απολαβές στα 69 εκατομμύρια δολάρια.

Στην τρίτη θέση η Τέιλορ Σουίφτ, που φέτος συγκέντρωσε 44 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη παρά το γεγονός ότι ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία της «1989». Βέβαια, πιθανότατα τους επόμενους μήνες θα δει τα έσοδά της να απογειώνονται λόγω του νέου της άλμπουμ «Reputation», ενώ θα ακολουθήσει και περιοδεία.

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τη Σελίν Ντιόν, με απολαβές ύψους 42 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού έκανε ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας μετά τον θάνατο του συζύγου της Ρενέ Ανζελίλ, τον Ιανουάριο του 2016.

Ιδού οι 10 πρώτες με ιδιαίτερη μνεία στην Ντόλι Πάρτον, που βρίσκεται στην 6η θέση και που όπως φαίνεται η Αμερική ποτέ δεν την ξεχνά:

1. Beyonce – £79 εκατ.
2. Adele – £52 εκατ.
3. Taylor Swift – £33 εκατ.
4. Celine Dion – £31 εκατ.
5. Jennifer Lopez – £28 εκατ.
6. Dolly Parton  – £27.9 εκατ.
7. Rihanna – £27 εκατ.
8. Britney Spears – £25 εκατ.
9. Katy Perry – £24 εκατ.
10. Barbra Streisand – £22 εκατ.