Αρχική Μουσική Δεν το περιμέναμε! Ακυκλοφόρητο βίντεοκλιπ από τους Doors!

Δεν το περιμέναμε! Ακυκλοφόρητο βίντεοκλιπ από τους Doors!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα από τα τελευταία πράγματα τα οποία θα περιμέναμε να δούμε, είναι να δούμε ένα νέο βιντεοκλίπ των Doors, ακόμα κι αν τα reunions των τελευταίων χρόνων (με διάφορες αφορμές) δεν τα λες και λίγα.

Καθώς ωστόσο συμπληρώνονται φέτος 50 χρόνια από την κυκλοφορία του 2ου άλμπουμ τους Strange Days (Η.Π.Α. #3), η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Strange Days», το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.
Το «Strange Days» δεν είχε κυκλοφορήσει ως single, πίσω στο 1967 (οι Doors προτίμησαν το «People Are Strange» και το «Love Me Two Times»).

Το κλιπ δίνεται στη δημοσιότητα ως promo για την επετειακή επανέκδοση του άλμπουμ, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει 17 Νοεμβρίου. Η ορίτζιναλ ηχογράφηση θα διατεθεί στην αρχική mono μίξη της, αλλά και στην αυθεντική stereo μίξη -σε επιμέλεια του τότε μηχανικού ήχου των Doors, Bruce Botnick- ενώ θα υπάρχουν πάμπολλες ανέκδοτες φωτογραφίες, καθώς και νέα liner notes, γραμμένα από τον μουσικό δημοσιογράφο David Fricke.