Αρχική Agenda Συναυλία του Δ.Ζερβουδάκη στα Λ.Υπάτης – ΔΩΡΕΑΝ λεωφορείο από Λαμία

Συναυλία του Δ.Ζερβουδάκη στα Λ.Υπάτης – ΔΩΡΕΑΝ λεωφορείο από Λαμία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δωρεάν μετακίνηση από τη Λαμία για τα Λουτρά Υπάτης όπου και διεξάγεται το Φεστιβάλ «ΑΡΓΩ»

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Αργώ» που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην πόλη μας αλλά και των εκδηλώσεων της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας», που αρχίζουν αύριο Σάββατο 16/9/2017 και κορυφώνονται την Παρασκευή 22/9/2017, ο Δήμος Λαμιέων διαθέτει λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση των δημοτών μας στο Πάρκο των Λουτρών Υπάτης, όπου θα λάβει χώρα η συναυλία του ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ.

Αναχώρηση λεωφορείου στις 20:30 από την Πλ. Πάρκου (Eurobank).

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης διανύοντας μια πολύ δημιουργική περίοδο, έρχεται το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2017, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Αργώ», στο Πάρκο Λουτρών Υπάτης για μια ακόμη συνάντηση με το αγαπημένο του κοινό. Κι όπως είναι ήδη γνωστό κάθε μουσική συνάντηση με το Δημήτρη Ζερβουδάκη είναι και μια διαφορετική, αυθεντική εμπειρία.

Αυθόρμητος, απρόβλεπτος κιαπελευθερωμένος από τα δεσμά του καθιερωμένου κλισέ του «προγράμματος», τολμά να εκτεθεί καταθέτοντας την ψυχή του κι εκπλήσσοντας ευχάριστα κάθε φορά το κοινό του, χαρίζοντάς του για παρακαταθήκη ακόμη μια αξέχαστη συναυλία, συνοδευόμενος επί σκηνής από την Ευτυχία Μητρίτσα.
Μέσα από αυτή την δυναμική σύμπραξη, θα μοιραστεί με το κοινό του την χαρά της ζωντανής επαφής, γνήσιος και άμεσος όπως πάντα , παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στην προσωπική του δισκογραφία πλαισιωμένο και από τραγούδια της Ευτυχίας.
Η επικοινωνιακή του δεινότητα και το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του τον κάνουν μοναδικό κατατάσσοντας τον ως ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς στο μουσικό στερέωμα.


Μαζί του και ο Λαμιώτης τραγουδοποιός Αυγέρης Τσιρώνης όπου και θα παρουσιάσει ζωντανά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Γραμμές».

Μουσικοί:
Δημήτρης Οικονομίδης (Πιάνο)
Παναγιώτης Κουτσουράς (Μπουζούκι)
Θανάσης Αρχανιώτης (Κρουστά)

Είσοδος: 7€