Αρχική Agenda O Alex Dimou στο πρώτο του Live Act, στο 2SAINTS, στη Λαμία

O Alex Dimou στο πρώτο του Live Act, στο 2SAINTS, στη Λαμία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

O διάσημος Λαμιώτης μουσικός παραγωγός παρουσιάζει το νέο του μουσικό project! Παρακευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Alex Dimou έχει δημιουργήσει ένα σεβαστό όνομα στην παγκόσμια μουσική σκηνή,παίζοντας τόσο live όσο και σαν dj και έχοντας  κυκλοφορήσει 3 προσωπικά άλμπουμς – με συνεργασίες όπως η Get Physical μια τεράστια δισκογραφική εταιρεία στη σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής.Τώρα κάνει το επόμενο βήμα του με ένα LIVE ACT.Ακούστε τό πρώτοι σήμερα το βράδυ ,στο 2SAINTS,στην Λαμία.

2Saints Presents Alex Dimou 1st Live Act Friday 6th NOV

alex dimouΗ ομαδα του 2Saints αισθάνεται ιδιαιτέρως όμορφα που το πρώτο LIVE ACT του Alex Dimou (μετά από 7 μήνες προετοιμασίας) θα πραγματοποιηθεί στο #2Saints ! Διαβάστε περισσότερα για το event εδώ

Ο ίδιος ο Alex Dimou γράφει για το Live Act που θα ακούσουμε σήμερα:

«Πριν από περίπου 1 χρόνο αποφάσισα να βάλω μπροστά μια ιδέα που την είχα στο μυαλό μου τα τελευταία 6 χρόνια. Να σταματήσω να παίζω σαν dj και να προσπαθήσω να κανω μόνο live acts. Πριν από 7 μήνες κατέληξα στο πως ακριβώς θα στηθεί το συγκεκριμένο project, αγόρασα τα μηχανήματα και πλέον,μετά από άπειρο προγραμματισμό,σχεδιασμό και ατελείωτες πρόβες (χωρίς να είμαι υπερβολικός,όσοι ήταν κοντά μου αυτό τον καιρό το ζήσαν στο πετσί τους!!) είμαι σε θέση να το παρουσιάσω. Σίγουρα υπάρχουν πολύ εντυπωσιακά live acts (βλέπε KINK) όμως για μένα μετράει αρκετά η ουσία. Το οτι μπορείς να πάιξεις μουσική που δεν υπάρχει κάπου,είναι μόνο δικές σου σκέψεις και κάθε φορά το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό (καθώς τα κομμάτια ουσιαστικά φτίαχνονται εκείνη την ώρα). Το πρώτο live λοιπόν θα το κάνω αυτή την Παρασκευή στο 2SAINTS στην Λαμία και εκτός από αγχωμένος,είμαι κ ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που ξεκινάω από την πόλη μου! Θα είναι τιμή μου λοιπόν να ξεκλέψετε 2 ώρες από το προγραμμά σας,να έρθετε,να το ακούσετε και να μου πείτε τις γνώμες σας. Εάν όλα πάνε καλά,υπάρχει ήδη κανονισμένο ένα tour σε Ευρώπη και Ελλάδα μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου! Αν δεν πάνε καλά,τότε μάλλον την έκατσα!!!»

2SAINTS
Πλ. Ελευθερίας & Διάκου 2

Λαμία
Τηλ.: 698 463 1074
Facebook/2Saints