Αρχική Agenda Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή έρχεται… Δήλωσε συμμετοχή!

Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή έρχεται… Δήλωσε συμμετοχή!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτήν την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, συμμετέχουμε σε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του φθινοπώρου που πραγματικά τα έχει όλα… ραντεβού στην Μακρακώμη! 

O 3ος Ποδηλατικός Αγώνας Μακρακώμης έφτασε!

Για ακόμη μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρακώμης διοργανώνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Φθιώτιδας για τους φίλους του ποδηλάτου.

Ο 3ος Ποδηλατικός Αγώνας Μακρακώμης αναμένεται να είναι η σπουδαιότερη διοργάνωση του θεσμού, αφού ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία (πάνω από 300) και το ενδιαφέρον του κόσμου από όλη την Φθιώτιδα, αλλά και από όλη την Ελλάδα είναι πρωτοφανές.

Στο πλαίσιο του αγώνα θα διεξαχθεί, μεταξύ άλλων, κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο, ενώ μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Αρρένων Λαμίας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει τις 11:00π.μ. από την Κεντρική Πλατεία Μακρακώμης. Μέσω, μια εκπληκτικής διαδρομής θα περάσει από τα Λουτρά Πλατυστόμου και θα τερματισθεί πάλι στην Πλατεία Μακρακώμης, όπου κοινό και αθλητές θα περιμένει μια μοναδική γιορτή τραγουδιού και χωρού.

Φυσικά όλα αυτά τα δεν θα μπορούσαν να είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς τους δεκάδες εθελοντές και χορηγούς, απλούς πολίτες και καταστηματάρχες, μέλη συλλόγων και ομάδων, τόσο από την περιοχή της Μακρακώμης όσο και από την Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

image1