Αρχική Agenda Λαμία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ERASMUS+

Λαμία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ERASMUS+

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνάντηση των συμμετεχόντων στην εκπαιδευτική αποστολή στα πλαίσια του εγκεκριμένου προγράμματος «ERASMUS+» με τίτλο σχεδίου: «Ανάπτυξη δεξιοτήτων στελεχών και υπευθύνων ανθρώπινου δυναμικού Π.Μ.Ε. για την ενσωμάτωση και διαχείριση της καινοτομίας» θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου2015 & ώρα 19:00.

Η εκπαιδευτική αποστολή πραγματοποιήθηκε σε 2 ροές στις πόλεις Μπολόνια και Φερράρα κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο αντίστοιχα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κινητικότητας αφορούσε τη στοχευμένη τοποθέτηση στελεχών και υπευθύνων ανθρώπινου δυναμικού σε φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις της Ιταλίας, όπου σχεδιάζονται, αναπτύσσονται ή εφαρμόζονται διάφορα είδη καινοτομίας.

Βασικός σκοπός και στόχος του σχεδίου ήταν η θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των συμμετεχόντων και η ανάπτυξη νέων προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων που θα διευκολύνουν τις διαδικασίες ενσωμάτωσης της καινοτομίας.

Η ειδική ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με το υλοποιηθέν πρόγραμμα, αποσκοπεί στη διάχυση των αποτελεσμάτων του σχεδίου, στη μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειριών που αποκτήθηκαν από τους συμμετέχοντες αλλά και στην εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.